nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kerstcircus Ashton Brothers in Ahoy

Van 19 tot en met 29 december staan de Ashton Brothers met hun eerste Kerstcircus in Ahoy Rotterdam.

“Bekend om hun unieke mix van cabaret, acrobatiek, muziek en slapstick, brengen de Ashton Brothers hun onnavolgbare stijl naar dit geliefde familie-evenement. Verwacht het onverwachte, want als de Ashton Brothers iets doen is het altijd magisch.

Voor dit kerstcircus laten de Ashton Brothers zich inspireren door de rijke historie van het Rotterdamse entertainment en de vele circusartiesten die Ahoy de afgelopen 50 jaar hebben betoverd. Het belooft een adembenemend spektakel te worden waarin iconische locaties en momenten uit onze stad tot leven komen.

Net als in hun succesvolle zomerfestival Ashtonia, waarmee ze tienduizenden mensen naar Slot Zeist trokken, verzorgen de Ashton Brothers de volledige programmering en vormgeving van hun eigen Kerstcircus. Als ‘The hardest working men in Showbizz’ stropen in stijl hun mouwen op en staan aan het hoofd van een troupe Zingende Stuntmannen, Vlammenwerpende Evenwichtskunstenaars en Hilarische Magiërs. Het eerste Kerstcircus van de Ashton Brothers wordt een compleet nieuw familie event vol humor en kerstsfeer.”
speellijst

Voor meer info en kaarten:
www.ntk.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.