nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: André van Duin, Alex Klaasen, Pim Muda, Jeroen van Koningsbrugge

André van Duin heeft dinsdag de stadspenning ‘De Rotterdammert’ ontvangen uit handen van burgemeester Ahmed Aboutaleb voor ‘zijn grote bijdrage als artiest en ambassadeur van Rotterdam’. Van Duin is in 1947 in Rotterdam geboren.

Alex Klaasen was een van de genodigden voor de uitblinkerslunch van koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Deze lunch wordt jaarlijks aangeboden aan Nederlanders die zich op een bijzondere manier hebben onderscheiden. Klaasen kreeg dit jaar de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied met 152W96TH street.

Pim Muda vertolkt de rol van Jan Dubbel in de film Het Feest van Tante Rita 2. Het verhaal gaat over de familie Dubbel die deelneemt aan een chocoladewedstrijd georganiseerd door Ko Bonoca. Wanneer er problemen ontstaan in de chocolaterie, worden ze gedwongen te verhuizen naar een camping, waar moeder Chanelle het animatieteam leidt en vader Jan de keuken runt. Het Feest van Tante Rita 2 is vanaf midden juli in de bioscoop te zien.

Jeroen van Koningsbrugge is opnieuw teamcaptain in het nieuwe seizoen van het RTL4-programma DNA Singers, waarbij er geraden moet worden van wie de onbekende op het podium familie is. De opnames vinden begin juli plaats in Amsterdam.
www.bluecirclecasting.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...