nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Ruben Nicolai, Herman Finkers, Drs P, Karen Damen

Ruben Nicolai zal met Dominic Seldis op 14, 15, 16 en 17 november in de Ziggo Dome Amsterdam De Avond van de Filmmuziek presenteren.
tickets

Op het Europaplein in Rijssen kan je een Platkuierquiz spelen. Hier staan verschillende auditieve spelpilaren om de streektaal op een speelse manier te bevorderen. Sinds enige tijd is er ook een Twents spel bijgekomen – dit werd ingesproken door Herman Finkers.

Wilma Bakker, die het regie-diploma behaalde aan de Toneelacademie van Maastricht, maakte tijdens haar studie een musicalbewerking van Drs. P’s kinderboek ‘Bombong de kleine reus’. Aansluitend maakte ze hiervan een film van 50 minuten. Deze wordt op 16, 23 en 30 juni vertoond in de Buurtkamer Kadoelen in Amsterdam-Noord. Geen kaartverkoop, evt. een vrijwillige bijdrage. Zie: info@buurtkamerkadoelen.com.
www.buurtkamerkadoelen.com

Richard van Zwartekat is maar al te blij dat Karen Damen, zijn favoriete (voormalige) rosse van voorheen K3, nu ook het pad van de humor bewandeld. Deze zomer maakt ze echter een uitstapje naar de musicalwereld: in de musical Sneeuwwitje van Studio 100 zal ze afwisselend met Ruth Beeckmans de rol van de boze koningin vertolken. De musical is exclusief te zien in het Studio 100 Theater in Plopsaland De Panne (BE).
tickets

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...