nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Hans Teeuwen in Jackson & Malone

Hans Teeuwen vertolkt de rol van Jackson in de nieuwe serie Jackson & Malone, die hij samen met regisseur Max Porcelijn bedacht. Jonathan van het Reve schreef mee aan het scenario.
eerdere berichtgeving

Het is een absurdistische crime komedie van zes afleveringen, waarin Teeuwen en Porcelijn de kijker meenemen in een wereld die misschien wel lijkt op onze realiteit, maar dat nét niet is. Deze serie is wat je krijgt als Teeuwen en Porcelijn samenwerken: het bijzondere en mysterieuze universum van ‘Twin Peaks’, de structuur van ‘The Big Lebowski’, de ‘nouvelle violence’ van Tarantino en de personages uit Max Porcelijns eerdere werk, samengebracht in een serie die geen gelijke kent. Spannend, absurd, grappig en op een onverwachte manier innemend – dát is ‘Jackson & Malone’.

Als in het idyllische Spulne drie bejaarde vrouwen bruut vermoord worden, komt van hogerhand de beslissing om het zwaarste middel in te zetten: detectives Jackson & Malone van de oppermachtige Dienst Extreme Misdaadbestrijding. They are here to save the day. Samen met deze twee bikkelharde agenten wordt de kijker steeds dieper de wereld van Spulne ingezogen, met zijn markante bewoners en hun verstrengelde relaties. Maar om het mysterie te ontrafelen, zullen Jackson & Malone uiteindelijk toch echt hun eigen innerlijke demonen onder ogen moeten zien…

Naast Teeuwen zijn er rollen weggelegd voor o.a. Kevin Janssens, Peter van de Witte, Sanne Samina Hanssen, Jan Bijvoet, Tom van Dyck, Porgy Franssen en Leny Breederveld.

Jackson & Malone is vanaf vrijdag 19 juli in zijn geheel te streamen bij Videoland.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...