nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Wieteke van Dort, Jeremy Baker, Jörgen Raymann, Nonkels

Wieteke van Dort is ernstig ziek. Ze heeft kanker met uitzaaiingen naar de longen en hersenen. Ze neemt nu rust en heeft gesprekken met specialisten. Dit seizoen was Van Dort nog te zien als Tante Lien in de voorstelling ‘Dat heeft zo’n Indo toch niet nodig’ van Ricky Risolles, maar werd onlangs al door ziekte vervangen.

Jeremy Baker gaat een rol vertolken in de nieuwe Nederlandse musical A XXXmas Carola. Het verhaal is losjes gebaseerd op Charles Dickens’ klassieker der kerstklassiekers A Christmas Carol. Vanaf 1 november 2024 te zien in de theaters.

Jörgen Raymann ontving maandag de Winq Ally Award. Deze prijs wordt uitgereikt aan iemand die zelf niet tot de lhbtq-gemeenschap behoort, maar zich er wel voor inzet. Als vader van een lesbische dochter spreekt hij zich luid en duidelijk uit voor de community.

Er komt een derde seizoen van de succesvolle komische serie Nonkels met o.a. Jelle De Beule en Rik Verheye. Het tweede seizoen, dat in april van start ging, is nu al de best bekeken reeks van het jaar op de Vlaamse streamingdienst Streamz.

Categorie: Divers, Prijzen | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...