nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Sven de Leijer vervangt Philippe Geubels als presentator quiz ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’

Binnenkort starten de opnames van het tweede seizoen van de VRT1-quiz ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’, maar dat zal zonder Philippe Geubels zijn. Die geeft het presentatorstokje door aan Sven de Leijer, omdat hij het te druk heeft met andere projecten. “De nieuwe presentator was best een kleine kale die een quiz kan presenteren, om de overgang niet te bruusk te maken”, laat Geubels weten.

Met ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’ is De Leijer niet aan zijn proefstuk toe als quizmaster: hij presenteerde eerder ook al de quiz ‘Donderen in Keulen’. Daarnaast presenteert hij de humoristische talkshow Vrede op Aarde en het datingprogramma Hotel Römantiek, eerst met Otto-Jan Ham en Frances Lefebure, later met Geubels en Gloria Monserez.

In ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’ worden alle antwoorden ergens in de quiz gegeven of getoond. Letterlijk alles kan een vraag zijn in de show, dus gaan 4 deelnemers elke week de strijd aan met hun kortetermijngeheugen.

Een professioneel team van vragenmakers bedenkt de vragen terwijl de quiz bezig is, onder het toeziend oog van Jade Mintjens, die opnieuw van de partij is als voorzitster van de vragenmakers.

Wil je een opname bijwonen van ‘Ik heb het u letterlijk juist gezegd’, dan kan je je aanmelden via onderstaande link. De opnames gaan door in Vilvoorde (BE).
www.pages.inthepicture.com

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...