nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Open BAC maakt vrienden

De Open BAC keert op 11 juni terug naar het TOBACCO Theater voor een speciale afsluiting van dit seizoen: ‘Open BAC maakt vrienden’.

Op deze avond komen alle muzikale hoogtepunten van het afgelopen seizoen langs, gepresenteerd door Sanne Wallis de Vries. Met optredens van onder anderen Erik van Muiswinkel, Ronald Snijders, Rosa da Silva, Maria Kraaijkamp en vele anderen. Het allerbeste van de Open Bac dus (en nog een beetje meer). En met belangeloze medewerking van het TOBACCO Theater.

Deze avond wordt georganiseerd omdat ze Vrienden zoeken, Vrienden die de Open BAC een warm hart toedragen en hen willen steunen. Alleen dan kunnen ze de dinsdagavonden, die zij hun publiek en de artiesten wekelijks in het Betty Asfalt bieden, blijven maken. Met een fantastische band, in een theatrale setting, met alles erop en eraan en waar ook weleens iets schromelijk mag mislukken.

Dat doen ze door een unieke Open BAC bieden. Als je een kaartje koopt voor deze Open BAC, hoor je het komende seizoen bij de Vriendenclub. Je bent de eerste die het hoort als ze weer een speciale BAC organiseren, je mag een keer een vriend gratis meenemen op een dinsdagavond én ze nodigen je natuurlijk als eerste uit voor onze volgende Vriendenavond. Bovenal help je het beroemdste open podium van Nederland om te laten voortbestaan.

Voor meer info en kaarten:
www.openbac.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.