nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Margôt Ros, Rosa Da Silva, Pepijn Schoneveld, Theater aan het Vrijthof Maastricht, Gilberte Van den Plas

We schreven al eerder over de musical De Koning van Amsterdam met rollen voor Margôt Ros, Rosa Da Silva en Pepijn Schoneveld.
Eerdere berichtgeving
De musical wordt nu geannuleerd: de producent kwam voor een aantal grote onvoorziene tegenslagen te staan op zowel zakelijk als productioneel vlak, maar ook ten aanzien van wet- en regelgeving. Deze tegenslagen komen onder andere tot uiting in substantieel hogere kosten dan vooraf begroot. Daarom werd besloten om de voorbereiding van de productie per direct te stoppen. Mensen die reeds een kaartje gekocht hebben, worden gecontacteerd door Eventim.

Als alles volgens planning verloopt, opent in het najaar van 2027 de nieuwe Middenzaal van Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Het theater beschikt momenteel enkel over een grote (Papyruszaal en kleine zaal (Bovenzaal). De Middenzaal gaat 350 stoelen krijgen en is bestemd voor middelgrote producties.

Vorige maand is Gilberte Van den Plas op 68-jarige leeftijd overleden. Van den Plas was violiste bij Groep Wannes Van De Velde vanaf de jaren ’90.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...