nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Lieven Scheire organiseert Nerdlandfestival

Lieven Scheire maakt iedere maand de Nerdland podcast, een podcast met een overzicht en bespreking van het wetenschaps- en technologienieuws van de afgelopen maand.

Naar aanleiding van deze podcast komt Scheire voor de derde keer met het Nerdlandfestival, dat op 24, 25 en 26 mei plaatsvindt op Domein Puyenbroeck Wachtebeke (BE). Het Nerdlandfestival is het grootste wetenschapsfestival in België. Dé place to be voor nerds, geeks en al hun (minder geeky) vrienden en familie.

Er zijn meer dan 10 podia en zones waar je terecht kan voor all things wetenschap en technologie. Met shows van bekende en minder bekende artiesten, focus talks van wetenschappers en onderzoekers, tal van workshops en massa’s activiteiten en experimenten. Daarnaast is er ook een Nerdland Book & Merch Store, een Nerdland Brewery en een foodcourt.

Verschillende comedians zullen ook hun opwachting maken:
-24 mei: Scheire en de Schepping Live met o.a. Henk Rijckaert, Jelle De Beule en Liesa Naert in het panel

-25 mei: The Big Bang of Comedy met o.a. Bas Birker, Michael Van Peel, Els Verhofstede, Hans Cools, Seppe Toremans en MC Steven Van Herreweghe; de wetenschapsshow ‘Theme Park Science’ met Lieven Scheire; Jeroen Baert brengt zijn voorstelling “Die andere show over A.I.”.

-26 mei: The Big Bang of Comedy met o.a. Amelie Albrecht, William Boeva, Jens Dendoncker, Jeremy Balti en MC Steven Van Herreweghe; de wetensschapsshow Gaming met Lieven Scheire; Mosselen om half twee live met Xander De Rycke en Jelle De Beule; Tobi Kooiman brengt “The Best of”.

Meer info en tickets:
www.nerdlandfestival.be

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...