nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Inschrijving Cameretten geopend

“Cameretten Festival gaat jaarlijks op zoek naar nieuwe cabarettalenten die de stap naar het grote podium willen maken. Cameretten biedt een gericht traject waarbij ontwikkeling centraal staat. Wil jij veel vlieguren op het podium maken en de kans krijgen om voor een groot publiek te spelen tijdens Cameretten Festival op 28, 29 en 30 november 2024 in Den Haag? Schrijf je dan in voor Cameretten Festival 2023 via
www.cameretten.nl

Cameretten Festival is hét platform dat jong cabarettalent herkent, begeleidt en presenteert aan het grote publiek. Dit doen we ieder jaar weer door een intensief traject voor de deelnemers uit te rollen bestaande uit voorrondes, workshops, try-outs, halve finales in Diligentia en een spannende finale in de Koninklijke Schouwburg bij het Nationale Theater in Den Haag en een finalistentournee langs meer dan 55 theaters en poppodia door heel Nederland.

Cameretten richt zich op cabaretiers en comedians die een professionele carrière in het theater ambiëren en uitblinken in een aan cabaret en kleinkunst verwante discipline. Een afgeronde theater- en/of kleinkunstopleiding is niet verplicht, het hebben van een eigen mening, talent, persoonlijkheid en humor natuurlijk wel.”

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.