nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Op tv: Nonkels seizoen 2

Binnenkort kan je op de Vlaamse commerciële zender Play4 kijken naar het tweede seizoen van Nonkels, de komische fictiereeks geschreven door Jelle De Beule en Floris Schillebeeckx. De reeks gaat over drie broers Persyn, die sinds jaar en dag op hetzelfde perceel in de West-Vlaamse polders wonen. In het voormalig ouderlijk huis hokt eenzaat Pol (Wim Willaert), in de fermette daarnaast woont pantoffelheld Luc (Jelle De Beule) met zijn pinnige vrouw Carine (Isabelle Van Hecke). Hun twee woonsten staan in de schaduw van de moderne villa van nouveau riche en ondernemer Willy (Rik Verheye) en diens jongere vrouw Delphine (Emilie De Roo). Hun leven wordt overhoop gegooid wanneer Innocent, een Afrikaanse vluchteling waarmee ze correspondeerden, voor de deur staat.

In dit tweede seizoen rommelt het in de drie huishoudens van de West-Vlaamse broers Persyn. Innocent wordt verliefd, Willy krijgt genadeloze concurrentie op de kunstgrasmarkt en Luc probeert onder de plak van Carine vandaan te kruipen. Dit zet het huwelijk van de nonkels op springen.

Jelle De Beule, Rik Verheye en Wim Willaert geven opnieuw gestalte aan de Nonkels. Isabelle Van Hecke, Emilie De Roo en Blaise Afonso zijn hun wederhelften. Ook Silke Thorrez en Manu Van Acker zijn weer van de partij, samen met nieuwkomer Assa Sylla. Wim Opbrouck krijgt een grotere rol toebedeeld als de baas van Tuincentrum Van Eeden.

Het nieuwe seizoen zal binnenkort volledig beschikbaar zijn op de Vlaamse streamingdienst Streamz en daarna wekelijks te zien zijn op de commerciële zender Play4 – deze is niet in Nederland te ontvangen.

Wie niet zo lang wil wachten, kan in primeur de eerste drie afleveringen bekijken op donderdag 28 maart in Kinepolis Antwerpen. De cast verwelkomt je op de Groene Loper om 19.30 uur.
tickets

foto: Play4

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...