nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

In de media: Youp van ’t Hek, Mylou Frencken, Rosa da Silva, Amelie Albrecht, Valentina Tóth, William Boeva

uit de kattenbak‘In de media’: Zwartekat duikt de bladen in.

Dit keer: interviews met Youp van ’t Hek, Mylou Frencken, Rosa da Silva, Amelie Albrecht, Valentina Tóth, William Boeva.

Youp van ’t Hek in Volkskrant: “‘Bij Youp verslapt de aandacht geen moment’ Na 50 jaar in de theaters nemen Youp en zijn publiek afscheid van elkaar”
12 feb 2024

Mylou Frencken in Volkskrant: “Na een wankele start draait het autonome Theater De Liefde nu voor het tweede seizoen op volle toeren”
11 feb 2024

Youp van ’t Hek in Het Parool: “De laatste tour van Youp van ‘t Hek: ‘Wat wel fijn zou zijn? Dat iedereen straks zegt: dat was toch wel een geestig kereltje, die kleine’”
10 feb 2024

Rosa da Silva in Dagblad van het Noorden: “Zangeres Rosa da Silva (37) uit Klazienaveen droomt van een kappersopleiding. ‘Op zo’n rolkrukje en dan vragen: heb je nog vakantieplannen? Heerlijk lijkt me dat'”
5 feb 2024

Amelie Albrecht in Humo: “Wat de doorsnee witte comedian van middelbare leeftijd al jarenlang vertelt over vrouwen, vertel ik nu over schtoeme mannen”
6 feb 2024

Valentina Tóth in Het Parool: “Als ik vroeger een Disneyfilm keek, wilde ik de slechterik spelen”
1 feb 2024

William Boeva in Humo: “Het besef dat je de stekker eruit kunt trekken wanneer je dat wilt is een bevrijdende gedachte voor iemand die niet altijd aan het stuur van zijn eigen leven zit”
29 jan 2024

Categorie: In de media | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.