nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Kamal Kharmach, Paul Groot, Luk Wyns, Boris

Kamal Kharmach maakt deel uit van het team dat meewerkt aan WinWin, het nieuwe consumentenprogramma van Radio2 (BE), dat gepresenteerd wordt door Xavier Taveirne. Kharmach zal uitzoeken waar jij je geld wel en zeker niet aan moet besteden. WinWin vanaf maandag 8 januari, elke weekdag tussen 9 en 10 uur, op Radio2 (BE).

Paul Groot zal, net als Paul de Leeuw, de alternate van King Herod wordt in de rockmusical Jesus Christ Superstar. Alex Klaasen zal de rol van King Herod tijdens de meeste voorstellingen spelen.

Luk Wyns is met Nele Vandael genomineerd voor een Ensor in de categorie Beste scenario fictieserie. Beiden schreven het scenario voor de reeks “Knokke off”. Boris, de reeks met Jonas Geirnaert en Jeroom kreeg een nominatie in de categorie Beste documentaire serie. Op 3 februari worden de winnaars bekendgemaakt tijdens het Gala van de Ensors. Een Ensor is de belangrijkste filmprijs in Vlaanderen, die ieder jaar wordt toegekend door de leden van de Ensor Academie in verschillende categorieën voor film en tv-series en uitgereikt op de slotdag van het Filmfestival van Oostende.

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...