nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Nathalie Baartman, Jelle De Beule, Welcome To The AA, Theater aan de Parade

Nathalie Baartman signeert haar boek ‘En dat noemen ze dan vooruitgang’ op 22 december bij Boekhandel Broekhuis Almelo en dit van 16 tot 17 uur. Toegang is gratis.
www.boekhandelbroekhuis.nl

Jelle De Beule maakt deel uit van de Vlaamse stemmencast van de nieuwe animatiefilm Don en DJ, die later deze maand in de bioscoop te zien is.

Welcome To The AA van Alex Agnew is genomineerd voor De Jamies, de Vlaamse online video awards. De podcast kreeg de nominatie in de categorie Talking Jamie: award voor beste video podcast van 2023. Je kan stemmen voor je favorieten via onderstaande link:
www.dejamies.be

In het eerste weekend van maart 2024 is de officiƫle opening van het nieuwe Theater aan de Parade in Den Bosch. Om ervoor te zorgen dat dan alles soepel verloopt, wordt er nu al getest met publiek tot eind februari. In deze testfase wordt er alles uitgeprobeerd, van de technische apparatuur tot aan de kwaliteit van de bitterballen, zodat het zeker is dat alles werkt zoals het hoort en dat de theaterervaring van de bezoekers perfect is. Wie wil, kan een theatervoorstelling bezoeken en na afloop feedback geven, die het theater zal verwerken. De voorstellingen uit deze testfase hebben een korting.
www.theateraandeparade.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...