nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Marc van Gestel is overleden

Vandaag is Marc van Gestel overleden op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker, dat maakte zijn familie bekend op zijn social media-accounts. Begin september kreeg hij nog te horen dat hij een levensverwachting had tussen de 3 en 6 maanden.

Van Gestel was een comedian die opviel door zijn oneliners. In 2018 won hij de publieksprijs van de Comedy Talent Award van het Comedyhuis en speelde op het Utrecht International Comedy Festival. In 2022 was hij deelnemer van de BNNVARA talentenjacht Ik Ga Stuk op NPO 3. In het voorjaar van 2023 speelde hij samen met de mannen van Badum Oneliners in de grote theatertent op Paaspop.

Eind september deed hij auditie voor het cabaretfestival Cameretten. Zijn programma die alleen over zijn ziekte ging maaakte indruk. Door zijn ziekte werd deelname erg lastig, maar in plaats daarvan had de organisatie aangeboden dat hij als gast, alle events van Cameretten mag meemaken, naast de zes kandidaten voor de wedstrijd. Zij vonden dat zijn show het verdiende om op zoveel mogelijk plekken door zoveel mogelijk mensen gezien te worden. Helaas heeft Marc hier geen gebruik van kunnen maken.

Nog geen drie weken geleden was hij te gast bij Spijkers met Koppen.
bekijk het gesprek

In september was hij te gast bij de Knorrepodcast.
26 sept 2023

foto: Jannick Hamberg

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.