nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Tweede seizoen All Stars & Zonen

Vanaf eind augustus is het tweede seizoen van All Stars & Zonen te zien op NPO3.

Verschillende comedians hebben een rol in de serie: Thomas Acda, Soundos El Ahmadi, Tom van Kalmthout en Yannick van de Velde. Daarnaast zijn er rollen voor o.a. Isa Hoes, Daniël Boissevain, Danny de Munk, Sam Renascent, Sabri Saddik en Alidtcha Binazon.

In de nieuwe reeks worstelen de spelers van de voetbalclub Swift Boys met een hoop uitdagingen van de moderne tijden, zoals worden ‘gecanceld’, grensoverschrijdend gedrag en gendergelijkheid. Veranderen de tijden ook op het voetbalveld, in de kantines en kleedkamers van de amateurclubs? En hoe gaan Swift Boys hiermee om? Tegelijkertijd krijgen hun vaders en moeders te maken met uitdagingen die van alle tijden zijn, zoals ouderschap, overgang en overspel.

All Stars & Zonen start op donderdag 31 augustus om 20.30 uur met de eerste twee afleveringen op NPO 3 en NPO Start. De hele serie is vanaf die dag ook al volledig te bekijken op NPO Plus. Vanaf donderdag 14 september is er wekelijks een aflevering te zien om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3 en NPO Start.

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...