nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Deelnemers De Schaal Lies Lefever bekend

Terug van weggeweest: het eendagsfestival Yellow City International Comedy Night in Cultureel Centrum De Werft in Geel (BE). Twee podia (de schouwburg en de Waai), verschillende acts en jij kiest wat je ziet. Verwacht je aan comedians uit binnen- en buitenland, maar ook aan speciale formule, zoals een uurtje ‘comedy in het donker. O.a. Bas Birker, Nigel Williams, Peter Hens, Hans Cools, Farida Laan en Pieter Jouke zijn al bevestigd.

Nieuw is De Schaal Lies Lefever, een nieuwe comedywedstrijd vernoemd naar Lies Lefever, een comedienne die slechtziend werd door een incident tijdens haar jeugd in Rwanda. Lefever overleed op veel te jonge leeftijd (37) in 2018. Bekendheid kreeg ze ook door haar optredens in ‘De laatste show’, waarin ze wekelijks een grappig (maar soms brutaal) protestlied zong. De benaming van de prijs gebeurde in nauw overleg met de familie van Lefever.

Deze wedstrijd vindt plaats om 18.00 uur in de Waai – deelnemers zijn Dries Compagnie, Kim Dellemans, Bert Paulussen, Karim Shatla en Jonas Verstappen. De winnaar krijgt o.a. coaching door Bas Birker alsook een optreden tijdens Comedy Café en support of in een line-up met Bas Birker.

Meer info en tickets:
www.dewerft.be

Categorie: Extra voorstelling, Prijzen | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...