nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Ashton Brothers presenteren Paleis der wonderen

Deze kerstvakantie wordt Stadsschouwburg Haarlem door de Ashton Brothers omgetoverd tot een miraculeus Paleis der Wonderen. Tijdens een eerdere versie van dit kerstspektakel maakten de coronamaatregelen abrupt een einde aan alle voorbereidingen. In deze muzikale familievoorstelling met spektakel, acrobatiek, humor en poëzie komen kinderen van 8 tot 108 jaar ogen en oren tekort!

Voor dit grootse kerstspektakel stellen de Ashton Brothers een theater-troupe van internationale allure samen: laat je verrassen door de Noorse ras-entertainer Captain Frodo, rechtstreeks overgevlogen uit Las Vegas, die je versteld laat staan met zijn hypermobiele, flexibele en hilarische lichaamskunsten. Ook AKF-finalisten Niek & Guy, zijn erbij en steken kleinkunst in een magisch jasje.

Zij bestormen het Haarlemse toneel samen met Timo Bakker, Pim Muda, Joost Spijkers, Friso van Vemde Oudejans en anderen. Met hun publiek stappen de Ashtons door een magische spiegel en veranderen ze de majestueuze oude Schouwburg in een warm, vrolijk en mysterieus Paleis der Wonderen.

Vanaf 21 december 2023 in Stadsschouwburg Haarlem.
meer info en tickets

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.