nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Edith Leerkes, Plien van Bennekom, Richard Groenendijk, Veerle Malschaert, Van Kooten en De Bie

Edith Leerkes is vandaag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Plien van Bennekom is de nieuwe presentator van Heel Holland Bakt Kids, de bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers van Omroep MAX. Daarbij vervangt ze Edson da Graça.

Richard Groenendijk wordt de nieuwe vaste teamcaptain in het nieuwe seizoen van Ik Hou van Holland. Hij vervangt Leo Alkemade. Jeroen van Koningsbrugge blijft op post als teamcaptain. Het achttiende seizoen van Ik Hou van Holland wordt dit het najaar op SBS6 uitgezonden.

Veerle Malschaert is te zien in de Vlaamse bewerking van ‘Calendar Girls’, met het waargebeurde verhaal van twaalf dames uit Yorkshire. Wanneer één van de echtgenoten van de vrouwen wordt opgenomen in het ziekenhuis met leukemie, besluiten de vrouwen geld in te zamelen met de verkoop van een quasi-naaktkalender. ‘Calendar Girls’ vanaf eind april exclusief te zien in Theater Elckerlyc in Antwerpen
Meer info en tickets:
www.backstage-producties.be

Prikploeg Lieve’s Hoeve heeft de titel Nederlands Kampioen Bloemendagen gewonnen met een bloemenmozaiek met Van Kooten en De Bie als Jacobse en Van Es van de Tegenpartij.
meer info

Categorie: Divers, Op tv, Prijzen | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...