nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Joep van Deudekom, Joke Bruijs, Edson da Graça, Jade Mintjens, Nonkels

Joep van Deudekom, Joke Bruijs, Edson da Graça zijn te zien in de nieuwe reeks van ‘Verborgen verleden’ die vanaf 18 februari wekelijks wordt uitgezonden op NPO2, om 20.40 uur. In het programma gaan bekende Nederlanders op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis.

De eerste kandidaat voor het nieuwe seizoen van De Slimste Mens in België is bekend: Jade Mintjens. Presentator Erik Van Looy, ook kandidaat bij de Nederlandse versie, vroeg het haar live tijdens een uitzending van De Ideale Wereld. Mintjens zei ja.

Nonkels, de komische fictiereeks geschreven door Jelle De Beule, Rik Verheye en Koen De Poorter, won een Ensor in de categorie Beste Make-Up. Maaike Cafmeyer kreeg een Ensor voor Beste acteerprestatie in een ondersteunende rol in een fictieserie (Chantal). Een Ensor is de belangrijkste filmprijs in Vlaanderen, die ieder jaar wordt toegekend door de leden van de Ensor Academie in verschillende categorieën voor film en tv-series en uitgereikt op de slotdag van het Filmfestival van Oostende.

Categorie: Op tv, Prijzen | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.