nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Finalisten Comedy Talent Award bekend

Tijdens de opening van het Utrecht International Comedy Festival (UICF) in TivoliVredenburg op woensdag 22 februari 2023 vindt de finale van de Comedy Talent Award 2023 plaats. In een uitverkochte Hertz-zaal nemen zes finalisten het deze avond tegen elkaar op in de strijd om hét nieuwe comedytalent van Nederland te worden.

Dit zijn: Sam Mika, Roos Vervelde, Vasu Arora, Katrien Vandepitte, Erik Boddeüs en Bas Keemink zijn de finalisten van de Comedy Talent Award 2023.

Vier comedians zijn door de jury geselecteerd, waarna het publiek daar nog twee deelnemers aan heeft toegevoegd. De Comedy Talent Award (CTA) is naast een wedstrijd ook een intensief talentontwikkelingstraject, waarbij comedians geholpen worden om zich als professional te ontplooien in de comedy door middel van workshops en masterclasses.

Tijdens de finale gaat het niet alleen om de jury- en publiekprijs. Dit jaar is er ook de Comedians’ Comedian. Prominente comedians bepalen voor deze prijs wie de scherpste en meest humoristische grappen uit de mouw schudt. De winnaars treden daarnaast ook op tijdens de Bing Binge of Comedy van het UICF op 3 en 4 maart, tevens in TivoliVredenburg.

Meer info en tickets:
utrechtinternationalcomedyfestival.nl

foto: Emma Pot

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.