nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Karin Bloemen, Stef Bos, William Boeva, Jelle De Beule, Paul de Munnik

Karin Bloemen en Stef Bos zijn twee van de artiesten, die te gast zullen zijn in Strandgasten, het nieuwe muziekprogramma van Nick Schilder, Simon Keizer en Kees Tol. Te zien vanaf 15 februari op NPO3.

Je kan nu de stem van William Boeva downloaden voor de Waze-app, een gratis gps-navigatieapplicatie. Als je met Boeva de weg op gaat, kan je zelfs levens redden, want zo hoor je direct wanneer je een reddingsstrook moet vormen zodat de hulpdiensten makkelijk kunnen passeren. Je kan Boeva’s stem downloaden via onderstaande link:
www.waze.com

Jelle De Beule vertolkt de rol van vader van het hoofdpersonage Olivia (Gloria Monserez) in de nieuwe webreeks ‘Liefdestips aan mezelf’, waarin op een verfrissende en humoristische manier verschillende thema’s aangereikt worden waar jongeren vandaag de dag mee in aanraking komen. Vanaf 29 januari te zien via GoPlay.

Engel heeft Droom, de eerste single van zijn komende album ‘Veertig’ uitgebracht. De B-kant is ‘Schuilen bij mij’, wat hij samen met Paul de Munnik, Surya & Just heeft opgenomen. Beide nummers zijn te beluisteren via Spotify.
www.spotify.com

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...