nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Masterclass Theo Maassen tijdens Amsterdams Kleinkunst Festival

Op 2 februari krijgen de halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs 2023 een masterclass comedy van Theo Maassen. Aan de hand van het materiaal van de halvefinalisten bespreekt Theo de functie van de grap, zelfspot, ironie en hoe die functioneel in te zetten zijn. Natuurlijk zijn er wetten hoe een grap moet worden opgebouwd, maar Maassen kijkt liever naar de artiesten zelf. In zijn visie staat eigenheid centraal.

Je kunt hier ook bij zijn. Voor meer info en kaarten:
www.theaterbellevue.nl

Sinds 2018 werkt het Amsterdams Kleinkunst Festival samen met de Keep an Eye Foundation in een serie masterclasses voor nieuw aanstormend talent. Tijdens de masterclasses worden kleinkunsttalenten op zowel artistiek- als zakelijk vlak begeleid door professionals.

De Keep an Eye Foundation houdt de ogen open voor jonge, veelbelovende talenten. Deze getalenteerde muzikanten, kunstenaars, fotografen, kleinkunstenaars, circusartiesten, ontwerpers en filmmakers krijgen dankzij verschillende beurzen, prijzen, shows en festivals de kans om hun talent te ontwikkelen, nieuwe mogelijkheden te creƫren en bovenal hun creatieve dromen te verwezenlijken.

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Maker Zwartekat.nl.