nieuws  voorpagina | archief Youtube Spotify Threads Bluesky Instagram Facebook Mastodon
Nieuws

Kort: Fabian Franciscus, Leon van der Zanden, Katinka Polderman, Thomas Acda

Fabian Franciscus is een van de BN’ers, die mee zal doen aan de reality gameshow The Genius: hierin worden de kandidaten gevolgd in hun strategische strijd vol bluf, branie en sluwe streken; wie mag zich na acht afleveringen The Genius noemen? De spelers zijn specifiek geselecteerd op hun brain- en social skills met ieder een uniek eigen talent. Om te winnen sluiten spelers allianties, die ze genadeloos moeten durven verbreken. The Genius is oorspronkelijk een Koreaans format en wordt internationaal omschreven als ‘de beste reality gameshow ooit gemaakt’. Te zien vanaf 3 oktober om 21.25 uur op NPO 3 en elke maandag om 21.00 uur op Twitch en Discord.

Leon van der Zanden heeft een improvisatiegezelschap opgericht, samen met vijf andere profspelers, en ze heten Croque Monsieur. Het wordt een mix van ‘de Lama’s’ en ‘de vloer op’. Hun eerstvolgende optreden is op 29 september in café ‘t Huys in Helmond.
www.t-huys.com

Op 2 september doet Boekhandel Heinen mee aan De Bossche Zomernacht. Tussen 20.00 en 22.00 uur organiseren ze “Speeddaten met Bossche Schrijvers”. Je kan o.a. Katinka Polderman ontmoeten voor een intrigerend een-op-eengesprek, een privé voorleessessie uit eigen werk of een signeersessie van haar boek.
Meer info:
www.heinen.nl

De tiende editie van Amsterdam City Swim haalt ruim 1,1 miljoen euro op voor onderzoek naar ALS. Tijdens dit jaarlijkse evenement zwemmen deelnemers door de grachten om geld op te halen voor onderzoek naar de spierziekte ALS. Dit jaar deed o.a. Thomas Acda mee.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...